CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Carcassonne minirozšíření

téma založeno uživatelem Atrejd - 17.3.2016, 13:03 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
0Marty0 1 Aspera 1 Atrejd 1 Chmura 9 Curuj 3 Eldenroot 10 HRAS 1 Mroj 2 Petr Blanc 2 pripluv 9 Skubin 1 šmoula 2 Tomáš Budík 1 Václav Ryba 3
(21.12.2017, 22:25)pripluv Napsal(a): Jakože Hostince a katedrály a Kupci a stavitelé?

Sbírka se vším, co kdy vyšlo musí být fajn, ale to bych asi musel přistavět aspoň cimru  Velký úsměv .

Když se trošku posnažíš, tak se nacpeš do krabice od základní sady, plus dvě malé. My máme všechna velká rozšíření (katapult má svoji malou krabici) a hrajeme dle nálady. Jen dvě rozšíření jsou daný bokem to zatím děti nezvládají hrát.

(22.12.2017, 10:05)Chmura Napsal(a):
(22.12.2017, 0:50)pripluv Napsal(a): Nakonec to celé dává smysl  Usměvavý .
Odsouvám princeznu  Velký úsměv .

Udělal jsem to podobně! Počkal jsem si na Big box, což má několik výhod najednou.

- Předně všechny karty jsou tištěné najednou a karty mají tak stejný barevný odstín.
- Cena Big boxu je menší, než když bych kupoval jednotlivá rozšíření zvlášť.
- Všechna rozšíření v Big boxu jdou dobře mezi sebou kombinovat a nedojde zde ke střetům v pravidlech.
- A v neposlední řadě mám rozšíření, která ještě nejdou zakoupit samostatně. 
Máme teď půjčený big box 2017 a taky tam jsou rozdíly v barvě. Takže tam si člověk nepomůže. Usměvavý
Odpovědět

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)