CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Ine karticky v Carcasonne 2.0 ?

téma založeno uživatelem bop12 - 9.3.2016, 9:46 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Asusik 2 bop12 4 Chmura 8 Eldenroot 6 Kvída 1 Miroslav Váša 2 peťul 3
Ahojte,
Carcasonne poznam (jeho verziu 1.0) aj s niektorymi rozsireniami. Vcera som si po dlhsom case kupil verziu 2.0 ktora v sebe obsahuje aj minirozsirenie s opatom a riekou.
Pozeral som do navodu, je tam uvedena startovacia karticka

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

- na obrazku nalavo od zltych figurok.
Ta je, ako iste vsetci viete, oznacena aj inverznou farbou rubu.
Spolu by malo byt v hre 3+1 tychto typov kariet. Ja mam vsak len 2 a z toho ani jedna nema rub ako startovacia.
Inverzna farba rubu sa v mojom baleni nachadza, je na nej vsak len samotna cesta v 90 stupnovom uhle.
Myslite ze je to chyba?
Dakujem
[-] 1x   Chmura
Ahojte, dakujem za privitanie a za odpovede.
MindOK som uz kontaktoval, dufam ze sa k tomu vyjadria. Problemom je nielenze chyba startovacia karta, ale okrem nej by mali byt v baleni dalsie 3 rovnake (spolu 3+1) ale mam len 2.
Je teda mozne, kedze tychto je menej, ze niektorych je viac..
Obavam sa ze v obchode, kde som hru kupil, budu vsetky krabice s rovnakou chybou.
Len som myslel, ci nahodou niekto nema podobny problem, pripadne ci ste sa s tymto nestretli.
Verziu 1.0 uz bohuzial nekupim ..
Odpovědět
Ano, vsetko co popisujete sedi. Podla toho by mali byt startovacie karticky vo verzii 1.0 a 2.0 rovnake.
Ta moja (s tmavou druhou stranou) je vsak tato:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

(karticka na ktorej je "+3")
Len cesta s 90 stupnovym uhlom.
Odpovědět
Ahojte, neviem uz presne na ktorom mieste sa dana karticka nachadzala.
Vcera som isiel priamo do obchodu reklamovat. Otvorili sme aj druhu krabicu (mali len dve) a aj v tej to bolo zle. Tiez bol rub na karticke so samotnou cestou a karticka, ktora je rovnaka ako startovacia a mali by byt celkovo 4 tam boli len dve.
Peniaze vratili, prepdokladam ze budu kontaktovat MindOK resp dodavatela.
Carcasonne som isiel potom kupit do specializovaneho obchodu so spolocenskymi hrami. Hned na mieste sme krabicu otvorili a vsetko bolo OK.
Takze sa moze kludne stat, ze to bola cela seria ktora bola zle natlacena.
Vsetkym vdaka za rady a prispevky ;)
[-] 2x   Chmura, peťul
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Nemecke / Holandske / Polske / Ine klastory Carcassonne Weetek23 1 44 26.1.2022, 15:05
Poslední příspěvek: Bumsakalaka

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)