27.8.2015, 20:56
(11.2.2015, 14:34)Eldenroot Napsal(a): Tak Big Box mi dnes došel domů. Včera v 15:00 objednáno, dnes v 12:05 doručeno. Moc pěkně zabaleno a i krabici vyřešili důmyslně. O víkendu se tím prohrabu, vyfotím a hodím sem foto.
Ahoj,
předem se omlouvám za možná hloupý dotaz, ale jsem v tom úplný nováček a hledám radu. S přítelm hrajeme carcassonne buď přes mobil nebo přes net, chystám se mu koupit klasickou deskovku k narozeninám a nerada bych udělala nějakou botu. Našla jsem právě přes net tento big box a připadá mi strašně super, že tam jsou už zároveň nějaká rozšíření, takže je hra zajímavější a delší. Někde na netu (jedna jediná recenze, jinak nic) jsem k tomuto big boxu dočetla, že k němu nejdou dokupovat žádná ostantí rozšíření, což by mi vadilo, protože bych si do budoucna chtěla dokoupit i zbývající rozšíření, která zde nejsou obsažena. Můžete mi prosím poradit, jako zkušenější jak to doopravdy je? zda mám koupit základní a pak postupně dokupovat zbytek rozšíření nebo můžu rovnou začít s big boxem? nerada bych koupila zajíce v pytli
moc děkuji